Τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Άρη ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου.
Αναλυτικά:
Η απολογία για τη μη παρουσία στη διάσκεψη Τύπου με Απόλλωνα: «Ζητώ συγνώμη και από εσάς τους δημοσιογράφους που δεν παρευρέθηκα και προτεραιότητα ήταν η ομάδα και τα αποδυτήρια».
Σχόλιο για το ματς: «Κρατάμε την αντίδραση. Δεν μπορούμε ξαφνικά να γίνουμε κακή ομάδα όταν ήμασταν αήττητοι πριν από λίγο καιρό. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μία γρήγορη ομάδα όπως ο Άρης. Σκοράραμε 2 γκολ, μπορούσαμε για περισσότερα όπως όμως και ο αντίπαλος».
Για την αποβολή του: «Θέλω να δω το γκολ γιατί όπως που είπαν έπρεπε να μετρήσει. Με βάση κανονισμού έπρεπε να δεχθώ κίτρινη. Διερωτώμαι γιατί κάθε φορά βλέπω κάτι καινούργιο γιατί υπάρχουν άλλοι κανονισμοί. Τα παιδιά στον πάγκο αυτό μου είπαν και γι’ αυτό ζήτησα να πάει στο VAR να δει την φάση».