Μια πολύ σημαντική απουσία θα έχει η Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ, που θα γίνει την Πέμπτη στο Λονδίνο (22:00).

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και δεν έχει εμφανιστεί στην αποστολή της αγγλικής ομάδας από την ισοπαλία 1-1 της Τότεναμ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 10 Απριλίου, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών.

«Δεν θα είναι εδώ αύριο το βράδυ. Προπονείται, αλλά ξεχωριστά από την ομάδα. Βελτιώνεται και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα», δήλωσε (30/4) ο Άγγελος Ποστέκογλου σε συνέντευξη Τύπου.

Ο 32χρονος διανύει τη χειρότερη σεζόν του στην Τότεναμ από τότε που εντάχθηκε το 2015, σκοράροντας 11 γκολ σε 43 αγώνες.

Η Τότεναμ βρίσκεται στην 16η θέση της Premier League με μόλις 37 βαθμούς. Οι Λονδρέζοι προέρχονται από μια βαριά ήττα με 5-1 από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» την Κυριακή.

Το Europa League αποτελεί τη μόνη ευκαιρία της Τότεναμ να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή παρουσία την επόμενη σεζόν.