Από αύριο επιστρέφει ο Ολυμπιακός στις προπονήσεις, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλει να βάλει τους παίκτες του σε κλίμα πλέι οφ. Εξάλλου, η αρχή του μίνι πρωταθλήματος περιλαμβάνει εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Βέβαια, τις επόμενες μέρες θα απουσιάσουν οι εννέα διεθνείς των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα οι Τζολάκης, Ρέτσος, Κάρμο, Πιρόλα, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μουζακίτης, Πάλμα και Γιάρεμτσουκ.
Αυτό όμως που περιμένει ο Βάσκος τεχνικός είναι να δει την κατάσταση των Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μπάμπη Κωστούλα, που δεν ακολούθησαν τις εθνικές τους ομάδες, λόγω τραυματισμού. Και οι δύο αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμό στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τα πλέι οφ.