Η Εθνική Ελλάδος, με ανάρτησή της τίμησε τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ που σήμερα (9/3) θα γιόρταζε τα 32α γενέθλιά του.

Σχεδόν πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Εθνική Ελλάδος, μέσω ανάρτησής της υπογράμμισε ωστόσο πως όσος καιρός και να περάσει η μνήμη του παίκτη του Παναθηναϊκού δεν θα σβηστεί και θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές της «γαλανόλευκης».

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα (9/3), στην οποία ο Μπάλντοκ θα γιόρταζε τα 32α γενέθλιά του, η Εθνική μας ομάδα απέτισε για ακόμα μία φορά φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Έλληνα διεθνή υποστηρίζοντας πως το όνομα και η προσφορά του στο ποδόσφαιρο θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλα.

«Σήμερα ο George θα γινόταν 32 ετών. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στο μυαλό και στις καρδιές μας για πάντα! Για εμάς δεν έφυγες ποτέ», ανέφερε το συγκινητικό post το οποίο κοινοποίησε στα social media η ομάδα.