Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.
-Για τη νίκη επί της ΕΝΠ: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, ήταν μια σημαντική νίκη. Οι παίκτες έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό. Ήταν η καλύτερη φετινή παρουσία της ΑΕΛ σε όλο το 90λεπτο και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η νίκη μας δίνει ψυχολογία και ώθηση ενόψει της συνέχειας, αλλά και πιο καθαρό μυαλό. Τίποτε δεν τελείωσε, πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών για να μαζέψουμε τους βαθμούς που απαιτούνται για να ολοκληρώσουμε αναίμακτα τη σεζόν και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα».
-Για τον Στρούμια: «Έχει δώσει κάτι το διαφορετικό στη μεσαία γραμμή. Αν συγκρίνουμε με τον Μεγιάδο που αποχώρησε, φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά στην προσαρμογή. Ίσως κάποιος να μην μπορεί να δέσει με το σύνολο».
-Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Θα είναι πολύ δύσκολος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να εξασφαλίσουμε μια θέση στις πρώτες τέσσερις».
-Τα αγωνιστικά: «Θα είναι εκτός ο Μάμας, θα εκτίσει την ποινή του μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε με τον Άρη. Γκλάσβιτς, Στόλνικ και Γερολέμου είναι αμφίβολοι, έχει κάποιες περισσότερες πιθανότητες ο Γκάσβιτς. Ο Παπαφώτης ανεβάζει ρυθμούς κι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει».
-Αν υπάρχει κάτι με επενδυτή: «Δεν έχει σταματήσει ποτέ να είναι στην ατζέντα του προέδρου, δεν μπορούμε να πούμε κάτι επί του παρόντος».
-Για τις οφειλές προς το κράτος: «Ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στον Μάρτιο, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όσον αφορά τα κριτήρια Μαρτίου δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Θεωρώ ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα για τους φίλους της ομάδας».