Στην ΑΕΛ τα πάντα έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας. Η ομάδα θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο δεύτερο αυτό γκρουπ και να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα.
Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει και τους φίλους της μαζί της που ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να ενισχύσουν την ομάδα τους.
Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν προβλήματα ενόψει του παιχνιδιού καθώς είναι αμφίβολοι οι Κλάβγιτς και Στρούμια κάτι που σαφώς δυσκολεύει τις επιλογές του Μάριου Νικολάου για την μεσαία γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό για τα πλάνα του προπονητή να έχει έστω και τον ένα διαθέσιμο. Επίσης, αμφίβολοι είναι οι Φραντζής και Γερολέμου.
Προς το παρών ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους αμφίβολους. Από εκεί και πέρα όποιο και αν επιλεγούν να αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να κερδίσει η ομάδα και να βγει από την δύσκολη θέση που βρίσκεται.

Αριστείδου Μιχαήλ