Ο Μάουρο Καμορανέζι θυμήθηκε τα χρόνια του ως ποδοσφαιριστής στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ομόνοια 29Μ, καθώς, στην ερώτηση που αφορούσε το μέλλον του, έκανε… ντρίμπλα αφήνοντας θολό το τοπίο. Ενδεχομένως να το έκανε θολότερο.
Είναι εμφανές ότι ο Ιταλός τεχνικός το σκέφτεται για το αν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση. Προφανώς προβληματίζεται από την κατάσταση στην ομάδα, με το οικονομικό να επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό το αγωνιστικό αφού είναι δεδομένο (έχει ειπωθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο κι επισήμως) ότι το μπάτζετ της νέας σεζόν θα είναι μειωμένο σε σχέση με το φετινό. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δημιουργηθεί μία χειρότερη ομάδα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τον προβληματίζει.
Στην Ανόρθωση δεν βιάζονται μεν, δεν θέλουν να ασκήσουν… πίεση αλλά δεν θα περιμένουν για πάντα τον Καμορανέζι. Θέλοντας σιγά σιγά να αρχίσουν τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, θα τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα στον νυν προπονητή της, ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και να γνωρίζουν το πώς θα κινηθούν. Επί του παρόντος δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά.

Ανδρέας Βεντούρης