Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε ότι η Ρεάλ δεν πρόκειται να κατέβει από εδώ και πέρα σε αγώνα της, αν δεν έχουν περάσει 72 ώρες από τον αμέσως προηγούμενο, με τον πρόεδρο της La Liga Χαβιέρ Τέμπας να πιάνει το μπαλάκι που του πέταξαν οι μερένγκες και να το επιστρέφει με μομφή προς τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο.

Η Ρεάλ απέδρασε (για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια) με το τρίποντο από το “Θεράμικα” επικρατώντας με 2-1 της Βιγιαρεάλ με τα δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να ηρεμήσει τους Μαδριλένους, που ήταν έξαλλοι με το γεγονός πως υποχρεώθηκαν να παίξουν το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ είχαν παιξει 120 λεπτά απέναντι στην Ατλέτικο το βράδυ της Τετάρτης για το Champions League.

“Αυτή είναι η τελευταία φορά που παίρνουμε μέρος σε ένα παιχνίδι έχοντας ξεκουραστεί λιγότερο από 72 ώρες, την επόμενη φορά δεν θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο. Ζητήσαμε δύο φορές από την La Liga να αλλάξει την ημέρα του αγώνα και αυτό δεν έγινε αλλά ήταν η τελευταία φορά”, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο οργισμένος Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου, με την απάντηση να μην αργεί να έρθει.

Αυτή δόθηκε από τον Χαβιέρ Τέμπας, με τον πρόεδρο της La Liga να επιστρέφει το γάντι στην Ρέαλ κατηγορώντας τον διευθυντή της, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ότι το μόνο αίτημα που του υπέβαλε ήταν για το προσεχές Ρεάλ-Λεγκανές και ότι στην ουσία του ζήτησε να παίξει η ίδια δύο ματς σε λιγότερο από 72 ώρες.

“Κάρλο, σίγουρα ο Εμίλιο θα σου έχει πει ότι η La Liga, τοποθέτησε το ματς με την Λεγκανές, την ερχόμενη αγωνιστική, το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 16:15 για να έχει περισσότερη ξεκούραση ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Copa del Rey κόντρα στην Σοσιεδάδ.

Όμως ο Εμίλιο ζήτησε από τον υπεύθυνο των διοργανώσεων της La Liga να αλλάξει την ώρα διεξαγωγής του αγώνα και να πάει στις 21:00 -σίγουρα εν γνώση σου και με τη δική σου συγκατάθεση, φαντάζομαι- για να ωφεληθούν εκείνοι που θα γύριζαν από τις υποχρεώσεις τους σε ματς της FIFA.

Και έτσι θα έχετε λιγότερες από 72 ώρες μεταξύ του τελευταίου σφυρίγματος στο ματς του Σαββάτου με την Λεγκανές στις 29 Μαρτίου και την έναρξη του ημιτελικού με την Σοσιεδάδ την Τρίτη στις 2 Απριλίου! Ας προκριθεί ο καλύτερος στον τελικό!! Χαιρετισμούς (Συνεχίζεται…)”, ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Σημειώνεται πως όσον αφορά στο ματς με την Βιγιαρεάλ υπάρχει διάσταση απόψεων, με τους μερένγκες να υποστηρίζουν πως ζήτησαν δύο φορές αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης και την La Liga να ισχυρίζεται πως το μοναδικό αίτημα που έλαβε από τους ανθρώπους της Ρεάλ ήταν για το επικείμενο ματς πρωταθλήματος με την Λεγκανές.