Την πεποίθηση πως η Φιορεντίνα μπορεί να ανατρέψει το 3-2 και να προκριθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ρόμπιν Γκόσενς.
«Αναλύσαμε το πρώτο παιχνίδι και η πτώση στην απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο είναι ανεξήγητη, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ό,τι συνέβη. Αύριο έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε τα πράγματα και πιστεύω πως θα είμαστε», τόνισε ο Γερμανός αριστερός μπακ-χαφ.
«Αυτή την περίοδο τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε, αλλά το κλίμα στην ομάδα παραμένει θετικό. Ξέρουμε καλά πως μπορούμε και πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα. Όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, είναι λογικό να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Έχουμε συζητήσει γι’ αυτό στα αποδυτήρια και ελπίζω από αύριο να αντιδράσουμε και να αρχίσουμε ένα νικηφόρο σερί», πρόσθεσε ο Γκόσενς και κατέληξε:
«Ελπίζω ο κόσμος να μας δώσει ώθηση, γιατί θα τη χρειαστούμε. Προφανώς και όλοι μας νιώθουμε την ευθύνη για αυτή την κακή περίοδο που διανύουμε και μας στενοχωρεί όταν μας αποδοκιμάζει το κοινό μας, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Όταν βλέπω έναν συμπαίκτη μου να αντιμετωπίζει πρόβλημα, πάω πρώτος και του δίνω το χέρι μου. Αύριο θα καταφέρουμε να προκριθούμε μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι. Εμείς που θα παίξουμε θα πρέπει να δώσουμε στον Παναθηναϊκό να καταλάβει πως δεν θα έχουν καμία ελπίδα».