Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να προπονούνται σήμερα το απόγευμα στο Κορωπί.

Οι Πελίστρι και Γεντβάι ακολούθησαν ξανά ένα μέρος του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμοι για τον Ρουί Βιτόρια, ενώ στην αποστολή της ομάδας επέστρεψε ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με fun game, παιχνίδι και τακτική, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Πελίστρι, Γεντβάι, ενώ ατομικό έκαναν οι Μπακασέτας, Πάλμερ -Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Φικάι, Νταμπίζας, Μπρέγκου».