Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουσμάν Ντεμπελέ ο Κιλιάν Εμπαπέ!

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, τονίζοντας ότι τον θεωρούσε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου ακόμα και όταν εκείνος δεν σκόραρε τόσο συχνά, ενώ πρόσθεσε ότι είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη να ωριμάζει ποδοσφαιρικά στα 27 του!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω να κάνει αυτά που κάνει, γνωρίζοντας πόσο πολύ τον έχουν κριτικάρει και τον έχουν κοροϊδέψει στο παρελθόν. Ήμουν ο μεγαλύτερος θαυμαστής του από όταν ήμασταν 14 ετών. Πάντα έλεγα, ακόμα και όταν δεν σκόραρε τόσο συχνά, ότι είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Κάποιοι νόμιζαν ότι το έλεγα απλά επειδή τον συμπαθώ, αλλά ξέρω να ξεχωρίζω τη φιλία από αυτά που βλέπω στο χορτάρι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Ουσμάν ωρίμασε στα 27 του, κάτι που είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες που ωριμάζουν νωρίτερα, όποτε κάποιοι πίστευαν ότι άργησε. Αλλά όχι, αυτή είναι φυσιολογική εξέλιξη για έναν ποδοσφαιριστή, να φτάνει το μέγιστο των δυνατοτήτων του στα 27 του. Έχει ακόμα υπέροχα χρόνια μπροστά του. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Του αξίζει γιατί έχει δουλέψει πολύ σκληρά».