Αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα επικρατεί στις τάξεις της E.N. ΘΟΪ Λακατάμιας ενόψει του Σαββατιάτικου (15/03, 15:30) εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου.

Ο προπονητής του ΘΟΪ, Νώντας Χριστινάκης, μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου (thoi.cy) για το δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα της Αραδίππου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη β’ φάση του πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας.

«Η ομάδα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Δεν έχουμε απουσίες και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κρατηθούμε στους στόχους μας» ανάφερε και πρόσθεσε: «Οι εμφανίσεις είναι πάρα πολύ καλές και αφήνουν αισιοδοξία και πίστη για την εκπλήρωση του στόχου μας».

Η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί με ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη.