Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 58χρονη, η οποία παρασύρθηκε από όχημα στην περιοχή Τροόδους.

Σύμφωνα με αρχική πληροφόρηση από την Τροχαία Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο του και παρέσυρε την πεζή, που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου. Το όχημα ακινητοποιήθηκε αφού ακολούθως συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου, που βρισκόταν για ρεπορτάζ στην περιοχή και άμεσα ενημερώθηκε η Τροχαία Λεμεσού και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκ πρώτης όψεως φέρει κατάγματα στα πόδια και υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ η κατάσταση της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ο οδηγός του οχήματος οδηγήθηκε για ανάκριση και εξετάζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα παρέσυρε την 58χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω του παγετού, στη συγκεκριμένη περιοχή οι δρόμοι είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ