Ο Παναθηναϊκός είναι για 21η φορά Κυπελλούχος Ελλάδας, ωστόσο τα προβλήματα συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους “πράσινους” ενώ η ατυχία στις θέσεις των σέντερ την τρέχουσα σεζόν έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο Ουένιεν Γκέιμπριελ στον μεγάλο τελικό έπαιξε τραυματίας στα τελευταία λεπτά, έχοντας μάλιστα και ένα καθοριστικό μπλοκ στον Εβάν Φουρνιέ. Ο Σουδανός γκαρντ αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο, ωστόσο η μαγνητική έδιωξα τα σύννεφα, καθώς ο ψηλός του “τριφυλλιού” απέφυγε τη σοβαρή ζημιά στο γόνατο «γλιτώνοντας» με μια κάκωση.

Πλέον ο Γκέιμπριελ ξεκίνησε εντατικές θεραπείες για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague (28/2, 22:00).