Με τρεις αγώνες να πραγματοποιούνται την Πέμπτη (06/02) και έναν την Παρασκευή (07/02) συνεχίζει η ΟΠΑΠ Basket League η οποία μπαίνει στη 17η στροφή της, η οποία είναι η προτελευταία στην Α’ φάση της διοργάνωσης.
Το βράδυ της Πέμπτης (19:30) στο «Κίτιον» η Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία προπορεύεται στη βαθμολογία έχοντας το απόλυτο σε 14 αγώνες, θα υποδεχθεί την Ε.Ν. Παραλιμνίου, η οποία έχει επτά ήττες και ισάριθμες ήττες στον απολογισμό της.
Την ίδια ώρα, στο Λευκόθεο, θα αναμετρηθεί ο ΑΠΟΕΛ Perestroika με την ΕΘΑ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν έξι νίκες και οκτώ ήττες, ενώ από την άλλη η ομάδα της Έγκωμης έχει δύο νίκες και 12 ήττες.
Αργότερα, στις 20:15, στη Παλουριώτισσα θα αναμετρηθούν Αχιλλέας Καϊμακλίου και Ανόρθωση. Οι γηπεδούχοι είναι στον πυθμένα της βαθμολογίας με ένα ροζ φύλλο σε 15 αγώνες, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου έχει απολογισμό οκτώ νίκες και έξι ήττες.
Η αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει την Παρασκευή (19:30) στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Απόλλωνα, με τις δυο ομάδες να επιζητούν επάνοδο στις επιτυχίες. Η ομάδα του Στροβόλου έχει 11 νίκες και τρεις ήττες, ενώ το συγκρότημα της Λεμεσού έχει πέντε νίκες και εννέα ήττες.
Ρεπό έχει η Payabl. ΕΚΑ ΑΕΛ BC που σε 15 παιχνίδια πήρε δέκα νίκες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Πετρολίνα ΑΕΚ – Ε.Ν. Παραλιμνίου 06/02, 19:30
ΑΠΟΕΛ Perestroika – ΕΘΑ 06/02, 19:30
Αχιλλέας Καϊμακλίου – Ανόρθωση 06/02, 20:15
Κεραυνός – Απόλλων 07/02, 19:30
Ρεπό: Payabl. ΕΚΑ ΑΕΛ BC