Ομόνοια και Πάφος FC αναμετρώνται σε ένα ιστορικό παιχνίδι στο ΓΣΠ, το πρώτο μεταξύ τους για τα πλέι οφ του Conference League.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
5′ Κίτρινη κάρτα σε Κακουλλή και Τάνκοβιτς.
11′ Ζήτησε πέναλτι η Ομόνοια σε μαρκάρισμα του Γκολντάρ στον Κακουλλή. Ο διαιτητής ήταν κοντά και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
18′ Ευκαιρία για την Ομόνοια. Σέντρα του Λοίζου, κεφαλιά του Γιόβετιτς, σε ετοιμότητα ο Ίβουσιτς. Στην φάση ζήτησε πέναλτι η Ομόνοια σε σπρώξιμο του Μπρούνο στον Σεμέδο.
33′ Σουτ του Τάνκοβιτς, έβγαλε την άμυνα ο Κουλιμπαλί.
38΄Ο Χαμάς πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ στην πάσα του Τάτζα και πρόλαβε πριν η μπάλα φτάσει στον Ντράγκομιρ.

ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

 

 

 

 

—————————————————————————–

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Καουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Ντιούνκου, Μάριτς, Εράκοβιτς, Γιόβετιτς, Λοίζου, Σεμέδο, Κακουλλής.
Στον πάγκο: Ουζόχο, Κίτσος, Ελάντερ, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Ινγκεμπρίτσεν, Σίμιτς, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Νεοφύτου, Αλιούμ.

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Σάρλια, Σίλβα, Μπρούνο, Σούνιτς, Ντράγκομιρ, Πέπε, Τζάτζα, Τάνκοβιτς, Ζάιρο.
Στον πάγκο: Θεοδούλου, Μιχαήλ, Πηλέας, Σέμα, Όρσιτς, Άντερσον, Ηλία.

ΓΚΟΛ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κακουλλής/Τάνκοβιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 15.000