Η ΑΕΚ πάει ασφαλώς για το διπλό στο «Αμμόχωστος» στο αυριανό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, το οποίο πάντως αγνοεί από… πέρυσι. Η τελευταία νίκη της μακριά από την «Αρένα», ήταν κόντρα στην Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 1-0 με γκολ του Καμπρέρα.
Αύριο Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2025, θα συμπληρώσει ακριβώς δύο μήνες χωρίς εκτός έδρας νίκη και θέλει οπωσδήποτε να δώσει τέλος σ’ αυτό το σερί.
Μετράει τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη μακριά από την «Αρένα», καταγράφοντας ισάριθμες ισοπαλίες: 2-2 με τον Εθνικό στο Δασάκι, 2-2 με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κι 1-1 με τον Άρη στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ». Εξ ου και το -4 από την κορυφή στο «αντίο» του 2024, έγινε -10.
Είναι άκρως απαραίτητο να πάρει στο «Αμμόχωστος» το πρώτο της διπλό στο 2025, ώστε να έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα άλλων αγώνων.
Ανδρέας Βεντούρης