Ο Αμερικανός άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση κι έτσι τίθεται εκτός του σημερινού ημιτελικού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως ο Ουόκαπ έπαιξε μόλις 4 λεπτά κόντρα στην Καρδίτσα στον προημιτελικό και στη συνέχεια αποχώρησε για τα αποδυτήρια, με το πρόβλημα στη μέση του να επανέρχεται, καθώς ήταν αυτό που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης το προηγούμενο διάστημα.

Από την άλλη, ο Φαλ επιστρέφει στη δωδεκάδα της ομάδας, καθώς είχε μείνει εκτός εξάδας ξένων στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας και εκτός θα μείνει ο Νέιθαν Μενσά.

Έτσι οι ξένοι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουσταφά Φαλ.