Ο γνωστός μάνατζερ Νότσι Χαμασόρ (ήταν μάνατζερ και του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς) είναι ο εκπρόσωπος του Κίνγκσλει Σαρφό.

Ο κύριος Χαμασόρ εγκαινίασε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του TOTAL SPORT AGENCY στη Λευκωσία και το balla.com.cy βρέθηκε σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.
Μάλιστα ο κ. Χαμασόρ μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας για το μέλλον του Σαρφό το συμβόλαιο του οποίου με το ΑΠΟΕΛ λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

«Ο Σαρφό είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Ιούνιο. Είμαστε σε συζητήσεις για το μέλλον του και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία στις επαφές με το ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος είναι πολύ καλός μου φίλος. Δεν προχώρησε κάτι προς το παρών. Θέλουμε να μείνει στο ΑΠΟΕΛ, να πολεμήσει και να έχει επιτυχίες αλλά είναι ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν» μας είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Χρίστος Χρίστου