Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τις δύο τουρκικές ομάδες στη «διαβολοβδομάδα» και έκανε 2 νίκες. Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν σκαρφάλωσε… στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, παρά τις πολλές σημαντικές που έχει. Το ρόστερ είναι γεμάτο από προσωπικότητες που μπορούν να βγουν μπροστά στα κρίσιμα σημεία.
Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Σλούκας ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δείχνει την ποιότητα του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού φωνάζει «παρών» όταν η μπάλα… καίει. Μάλιστα έκανε μία εξαιρετική «διαβολοβδομάσα» αφού σκόραρε 23 πόντους κόντρα στη Φενέρ με 3/4 τρίποντα και άλλους 13 απέναντι στην Αναντολού Εφές.
Ο ηγέτης του Τριφυλλιού είναι ακόμα… διψασμένος και αυτό φαίνεται από την κάθε άμυνα που προσπαθεί να παίξει. Ο Σλούκας είναι ένας από τους κορυφαίους πασέρ της διοργάνωσης και το απέδειξε για ακόμα μια φορά στη «διαβολοβδομάδα». Στο ματς με τη Φενέρ είχε 3 ασίστ ενώ σε αυτό με την Εφές «άγγιξε» το double double με 9 ασίστ. Το τρομερό στατιστικό του αρχηγού είναι ότι σε αυτά τα δύο παιχνίδια μοίρασε συνολικά 12 ασίστ για μόλις δύο λάθη. Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» δεν έκανε ούτε ένα λάθος ενώ μοίρασε 9 τελικές πάσες.