Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ανέφερε ότι τα πρόσωπα (ηλικίας 58, 57 και 44 ετών) που έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά πλαστογραφία συμβολαίων εργοδότησης δύο ποδοσφαιριστών, σχετίζονται με την ομάδα του Αχυρώνα/Ονήσιλου.
«Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές. Τους ενημερώνουμε για τους τρόπους που πρέπει να ενεργούν. Δεν κατηγορούμε κανένα για οτιδήποτε και σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά πρέπει να διερευνώνται τέτοια περιστατικά», σημείωσε. Για τους τρεις συλληφθέντες εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.
Η ομάδα με την οποία σχετίζονται οι τρεις συλληφθέντες… (ΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΦΥΤΙΔΗ)
![spyros spiros neofytides neofytidis neofitidis neofitides](https://balla.com.cy/wp-content/uploads/2024/09/Vouli-Spyros-696x419-1.jpg)