Ο Γενικός Διευθυντής της Καρμιώτισσας, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το ζήτημα που προκύπτει με το Τσίρειο στάδιο, .
Αναλυτικά:
Για την συνάντηση των Καρμιώτισσας, ΑΕΖ και ΕΝ Ύψωνα με το ΓΣΟ: «Μπορούν να επιδιορθώσουν τα προβλήματα στο Τσίρειο; Θα μπορούν να γίνονται αγώνες α΄ κατηγορίας; Το θέσαμε ευθέως στη συνάντηση. Δεν είναι μόνο τα λεφτά το θέμα, είναι και αυτό. Θα αποφασίσουν οι πρόεδροι των τριών ομάδων εάν θα γίνει η συνάντηση. Ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους όταν έμαθε ότι δεν θα ήταν οι άλλοι πρόεδροι στην συνάντηση δεν δέχθηκε να πάει και μας απογοήτευσε πολύ».
Για την τιμολογιακή πολιτική: «Υπήρχαν διαφορετικές τιμές στο παρελθόν και ίσως γι’ αυτό είπαν ότι τώρα θα είναι η ίδια για όλες τις ομάδες. Η τιμή που μας έθεσαν τώρα είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με το παρελθόν και καμία ομάδα δεν μπορεί να την πληρώσει. Με τη Νέα Σαλαμίνα έχουμε πολύ καλές σχέσεις και είμαστε ικανοποιημένοι από τη χρήση του ‘’Αμμόχωστος’’. Η Καρμιώτισσα εάν δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Τσίρειο θα συνεχίσει να είναι… πρόσφυγας».