Ο Ματίας Λεσόρ βρίσκεται σε φάση επανόδου από το κάταγμα περόνης που υπέστη στο αριστερό του πόδι στα μέσα Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ. Ο Γάλλος σέντερ είναι ασυγκράτητος και ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση, δουλεύοντας καθημερινά για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του.
Η σύντροφός του αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου (22/2) μια φωτογραφία μέσω Instagram Story, με τον Λεσόρ και τον γιο τους. Ο ψηλός των πρασίνων φαίνεται να έχει πιάσει μπάλα και να πατάει παρκέ χωρίς μπότα, σε προπόνηση μαζί με τον βοηθό προπονητή του “τριφυλλιού”, τον Σάββα Καμπερίδη. Μια φωτογραφία που έρχεται σε συνέχεια τόσο της δουλειάς των προηγούμενων ημερών, όσο και της προπόνησης που είχε κάνει με γύψο στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.
“Είναι απαίσιο να βλέπω την ομάδα μου από την τηλεόραση” είχε δηλώσει ο Λεσόρ, καθώς παρακολουθούσε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Μια δήλωση, ενδεικτική της θέλησης και της ανυπομονησίας του για την επιστροφή στη δράση.