Σε ένα ματς με πέντε γκολ, ανατροπές, αρκετές φάσεις και πολύ ένταση, η Μπολόνια κέρδισε με 3-2 την Τορίνο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A και βρέθηκε στο -1 απο τη Φιορεντίνα. Μοιραίος για την “Γκρανάτα” ο Μπιράγκι, που πέτυχε στο 90′ αυτογκόλ.

Στο 9’ ο Πομπέγκα δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, με τον τερματοφύλακα της Τορίνο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, να διώχνει με δυσκολία, ωστόσο στο 20’ η κατάληξη ήταν διαφορετική, καθώς ο Εντόι πάτησε περιοχή, μετά απο εξαιρετική κάθετη του Πομπέγκα και με ένα πολύ τεχνικό πλασέ από δύσκολη γωνία έγραψε το 1-0. Στο 27’ η «Γκρανάτα» έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως ο Σκορούπσκι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τσε Άνταμς, ωστόσο στο 37’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς και πάλι στα ίσα με ωραίο σουτ του Βλάσιτς μέσα από την μεγάλη περιοχή(1-1).

Μάλιστα, στο 65’ η Τορίνο έφερε τούμπα το ματς, όταν ο Σόσα έκανε την σέντρα από τα δεξιά και βρήκε τον Τσε Άνταμς, ο οποίος έσπασε στον Ελμάς, που με την σειρά του πέρασε υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο και με σκαφτό σουτ από κοντά νίκησε τον Σκορούπσκι για το 1-2. Στο 69’, οι «ροσομπλού» κέρδισαν πέναλτι, για μαρκάρισμα του Κασαντέι πάνω στον Πομπέγκα, με τον Εντόι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικά τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το 2-2.

Στο 78ο λεπτό ο Ελβετός αστόχησε σε τετ-α-τετ και το 90’ η Μπολόνια έκανε την ανατροπή στη ανατροπή. Ο Κάστρο έκανε την κούρσα και δοκίμασε το σουτ από τα 20 μέτρα, με τον Μπιράγκι να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να την στέλνει, άθελά του, στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 3-2.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Χολμ(88’ Καλάμπρια), Μιράντα, Λουκουμί(46’ Καζάλε), Μπεουκέμα, Φρόιλερ, Μόρο, Πομπέγκα(81’ Φαμπιάν), Ντομίνγκεθ(76’ Καμπιάγκι), Εντόι, Κάστρο

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Βαλούκιεβιτς(54’ Πέντερσεν), Κοκό, Μαριπάν, Σόσα, Κασαντέι, Λινέτι(62’ Γκινέιτις), Βλάσιτς, Λατσάρο(81′ Μπιράγκι), Καραμό(62’ Ελμάς), Τσε Άνταμς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ