Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, πρώην προπονητής και διοικητικός παράγοντας της ομάδας Τάκης Αντωνίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0.

Έπρεπε να ενισχυθεί με αμυντικό το ΑΠΟΕΛ; «Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία, τι ήθελε και δεν ήθελε. Ο κάθε ένας έχει τις ιδέες και τις απόψεις του. Εγώ σχολιάζω αυτό που βλέπω».

Για την ατάκα Χιμένεθ ότι αυτούς τους παίκτες έχει: «Εγώ δεν συζητώ αν θέλει παίκτες το ΑΠΟΕΛ γιατί παίρνω σαν δεδομένο ότι όποιοι είναι εκεί έχουν καλό επίπεδο. Όταν μια ομάδα μειώνει στο 75’ και από το 78’ μέχρι το 90+6’ το ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε ούτε ένα φάουλ για να φέρει την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου. Οι παίκτες της ΑΕΚ κρατούσαν την μπάλα με άνεση και οι δικοί μας τους έκαναν φάουλ. Κέρδισαν 7-8 φάουλ από το 80’ και μετά. Αυτό έχει σχέση με την συνοχή της ομάδας μας που ήταν ανύπαρκτη ψες».

Για τον Μάγιερ: «Με προβλημάτισε ο Μάγιερ και μελέτησα το φαινόμενο Μάγιερ. Θα ήταν ένας καλός παίκτης που υπηρετούσες το πλάνο στην Σάλκε. Πήγε Πρέμιερ Λιγκ δεν μπόρεσε, πήγε αλλού και ήρθε στην Κύπρο. Έχει μεγάλο πακέτο προσόντων αλλά όχι κάτι σε υπερβολή. Δεν έχει κάτι το ξεχωριστό για να έρθει στην Κύπρο και να κάνει την διαφορά. Εμείς θέλουμε ξένους για να κάνουν την διαφορά».

Πλέον το ΑΠΟΕΛ παίζει στον επόμενο ενάμιση μήνα την 6άδα, το Κύπελλο και την Ευρώπη: «Δεν  μπορεί να κάνει επιλογή το ΑΠΟΕΛ. Σε κάποια στιγμή μας έδωσε ελπίδα ότι μπορούσε να προοδεύσει αλλά έχουμε ένα πισωγύρισμα. Με την Πάφος FC εκτός έδρας θα μπορούσε να νικούσε ή να μην έχανε και γιατί να μην το επαναλάβει. Να καθαρίσει το μυαλό παικτών και προπονητή. Επικρατεί σύγχυση στο ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή».

Για τον τρόπο παιχνιδιού: «Πρέπει να βρει τρόπο να παίζει με δύο επιθετικούς όχι κατ’ ανάγκην να είναι 4-4-2. Μπορεί να παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και μπορεί να τροποποιήσει το σύστημα».

Για τον προπονητή: «Αν κάτι θα σώσει τον Χιμένεθ είναι το όνομα του. Πρέπει να διορθώσει τα λάθη του».