Aπό το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μπαρτσελόνα εντός των συνόρων. Το σύνολο του Πεναρόγια γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα (91-90), μετά την Μαδρίτη, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Μπανταλόνα στην παράταση και παραμένει εκτός 8άδας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι “Μπλαουγκράνα” έπεσαν στο 7-7 και βρίσκονται στην 9η θέση, ενώ από την αντίπερα όχθη η Μπανταλόνα ανέβηκε στο 10-5 και παραμένει σε τροχιά τετράδας.

Ο Γκέιτς ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ, με τον Πούστοβι να προσθέτει 18 πόντους με 4 ριμπάουντ. Από την απέναντι πλευρά ο Κέβιν Πάντερ κράτησε ζωντανή την ομάδα του με 19 πόντους, με τον Μέτου να προσθέτει 18 πόντους με 5 ριμπάουντ. Στους 15 πόντους σταμάτησε ο Σατοράνσκι, που ήταν μοιραίος στο φινάλε με δυο χαμένες βολές και το σκορ στο 90-89.

Πλέον η ομάδα του Χοάν Πεναρόγια στρέφει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μονακό (9/1, 20:00) για την 20η αγωνιστική της Euroleague.