Ο Πάμπλο Λάσο την παραμονή του αγώνα Μπασκόνια – Παναθηναϊκός Aktor εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο ματς των Βάσκων με τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε και τους ορισμούς των διαιτητών της αναμέτρησης με τους «πράσινους».

Για την ακρίβεια, ο κόουτς Λάσο επικαλέστηκε κάποιον «Έλληνα φίλο του» και τόνισε με αφορμή τον ορισμό του Μεχντί Ντιφαλά: «Έχω έναν Έλληνα φίλο, που μου είπε πως ο Ντιφαλά σφυρίζει αρκετές φορές τον Παναθηναϊκό και εκείνοι κερδίζουν. Όμως, δεν γνωρίζω πόσο συχνά γίνεται αυτό, θα το κοιτάξω».

Ωστόσο, η εν λόγω τοποθέτηση δεν επιβεβαιώνεται, όπως αποκάλυψε η σελίδα “3StepsBasket”, που καταγράφει στατιστικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Βλέπετε, ο Ντιφαλά έχει σφυρίξει 25 φορές τους «πράσινους» στην Euroleague το παρελθόν είναι ισορροπημένο: 13 νίκες και 12 ήττες για τον Παναθηναϊκό Aktor.

Επομένως, τόσο η δήλωση του έμπειρου προπονητή, όσο και η πληροφόρηση που είχε από τον Έλληνα φίλο του, έπεσαν στο… κενό.