Για το θέμα της δημιουργίας εταιρείας με στόχο την προσέλκυση επενδυτών, το βήμα να πάνε την ΑΕΚ στην επόμενη φάση και τον στόχο του τίτλου μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Άντρος Καραπατάκης.

Για την δημιουργία εταιρείας: «Πάρθηκε μια προκαταρτική απόφαση, είμαστε κοντά σε κατάληξη και θα πάμε σε Γενική Συνέλευση. Ο στόχος είναι να πάρουμε την ΑΕΚ στην επόμενη φάση. Κάποιος που θέλει να επενδύσει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο θεωρεί ότι είμαστε η… πιο όμορφη νύφη. Κάποιος που θα βάλει τα χρήματα του θα πάνε κατευθείαν στο μπάτζετ και όχι σε παλιά χρέη. Θα βρούμε επενδυτή που θα έρθει μαζί μας και όχι να αναλάβει την ΑΕΚ».

Υπήρχαν επενδυτές που ενδιαφέρθηκαν; «Είχαμε δύο καλές περιπτώσεις στο παρελθόν. Ναυάγησε μια περίπτωση ενός Ουκρανού και έχω 1-2 περιπτώσεις στον δικό μου επαγγελματικό κύκλο και θα τους προσεγγίσω».

Φοβάστε να μιλήσετε για πρωτάθλημα; «Δεν φοβάμαι. Στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα έρθει και το πρωτάθλημα, είναι θέμα χρόνου».

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.