Ο Σίμος Ταραπουλούζης όχι μόνο έχει καταστρώσει το πλάνο ενίσχυσης, αλλά έχει προχωρήσει και στις διεργασίες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή για τον Ιανουάριο.
Ο στόχος είναι να γίνουν και οι τέσσερις επιτρεπόμενες μεταγραφές. Σίγουρα θα γίνει κίνηση με αριστερό μπακ, δεκάρι κι εξτρέμ, ενώ η τέταρτη κίνηση θα εξαρτηθεί από το ποιοι θα αποκτηθούν κι από τις περιπτώσεις που θα προκύψουν.
Αν για παράδειγμα πάρει εξτρέμ που μπορεί να παίξει κι ως επιτελικός, τότε θα έχει την ευχέρεια να πάει για ενίσχυση σε άλλες δύο θέσεις. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα προχωρήσει και με επιθετικό αλλά και με κεντρικό αμυντικό.
Επί της ουσίας, αν βρει πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή στην επίθεση τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την ενίσχυση και σε άλλες θέσεις. Εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή αφού στη Νέα Σαλαμίνα είναι ήδη κοντά σε ποδοσφαιριστή και περιμένει την υπογραφή του για να ανακοινωθεί η απόκτησή του!

Ανδρέας Βεντούρης