Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορείς να τον κρατήσεις εκτός. Πάει από το καλό στο καλύτερο κι όσο του δίνονται οι ευκαιρίες, δικαιώνει και τον Βάλντας Νταμπράουσκας που τον εμπιστεύεται. Είναι…τρεχαντήρι σε άμυνα κι επίθεση. Μαρκάρει, κόβει, τρέχει να καλύψει χώρους, δίνει ασίστ, και φυσικά σκοράρει.
Όλα τα πιο πάνω αφορούν τον Σαϊντού Αλιούμ. Ο νεαρός άσος βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο και θα αποκλείεται να μην βρεθεί στην αρχική 11άδα του Λιθουανού κόουτς.
Παράλληλα, ο προπονητής των πρασίνων μετρά και την πολύ σημαντική επιστροφή του Σεμέδο ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.
Τι θα κάνει όμως με τον Καμερουνέζο, αν υπολογίσουμε πως ο ακραίος επιθετικός θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και στην αριστερή πτέρυγα της γραμμής κρούσης;
Σε αυτό το σενάριο, ο Αλιούμ θα πάρει τη θέση του Σίμιτς στα δεξιά της επίθεσης, ενώ δεν αποκλείεται ο Σέρβος να αγωνιστεί ως «10άρι» ή έστω στην τριάδα των χαφ όντας πιο προωθημένος, παρά να μείνει στον πάγκο.

Θράσος Δημητρίου