Αλλάζει και πάλι το ΑΠΟΕΛ, εν όψει Απόλλωνα. Συγκριτικά με τον αγώνα εναντίον της Ανόρθωσης, αναμένεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις στην 11άδα με τον κόουτς Χιμένεθ να θέλει να διορθώσει  κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν.
Δεν είναι 100% ξεκάθαρο το σκηνικό για την ομάδα που θα παρατάξει με την έναρξη του αγώνα αλλά μία πιθανή 11άδα αναμένεται να συγκροτηθεί από τους ακόλουθους.
Μπέλετς, Τσεπάκ, Σούσιτς (Κιντιγιά), Πέτροβιτς, Λαίφης, Τεχέρα, Μαρκίνιος, Αμπάγκνα, Ελ Αραμπί, Πίζι, Κόρμπου (Δώνης).
Συγκριτικά με την Ανόρθωση, φαίνεται να επιστρέφει ο Πέτροβιτς αντί του Ντβάλι, ο Τεχέρα αντί του Κοσταντίνοφ και ο Ελ Αραμπί αντί του Ντράζιτς, ενώ αριστερά στην άμυνα, είτε παραμένει ο Σούσιτς, είτε παίρνει φανέλα βασικού ο Κιντιγιά που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του.