Οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ (βλέπε κόσμος) πάνε το βράδυ στο ΓΣΠ, με την ευχή και την ελπίδα, ότι θα δουν την ομάδα τους να παίζει (ξανά) ποδόσφαιρο όπως πρέπει και να επιστρέφει στις νίκες, κόντρα στο ψηλό εμπόδιο της ΑΕΚ.
Πάνε επίσης στο ΓΣΠ, αναμένοντας από τον προπονητή τους, να βρει την σωστή 11άδα και να κάνει αντίστοιχα τις σωστές κινήσεις από τον πάγκο.
Βασικά, τόσο ο προπονητής, όσο και οι ποδοσφαιριστές, καλούνται να δώσουν απαντήσεις κατά πόσο έχουν τα φόντα να οδηγήσουν ξανά την ομάδα στις επιτυχίες και να μην δώσουν νέα αφορμή για αμφισβήτηση.
Από πλευράς 11άδας, ο Πορτογάλος οφείλει να παρατάξει το ΑΠΟΕΛ με τους καλύτερους που έχει στη διάθεση του και να αφήσει στην άκρη τους πειραματισμούς.
Εν όψει του ότι ακολουθεί διακοπή, δεν θα είναι καμία δικαιολογία να αφήσει στον πάγκο ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο.

Ακόμα και αν μετρά δύο σοβαρές απουσίες (Σαρφό και Δώνης) έχει το ρόστερ για να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο.
Μία πιθανή 11άδα (αν το θελήσει ο κόουτς βέβαια) αναμένεται να αποτελείται από τους ακόλουθους.
Ο Μπέλετς στα δοκάρια, δεξιά ο Τσεπάκ, αριστερά ο Κιντιγιά, δίδυμο στην άμυνά ο Ντβάλι με το Λαΐφη, στη μεσαία γραμμή οι Τεχέρα, Αμπάνια και Πίζι, αριστερά στην επίθεση ο Μαρκίνιος, δεξιά ο Ντογκαλά και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.
Παράλληλα, έχει έτοιμους για την 11άδα το Σούσιτς, τον Πέτροβιτς, το Κοσταντίνοφ και το Μάγιερ συν τους άλλους ποδοσφαιριστές.