Στην Πάφος FC αφήνουν… στην άκρη την Ευρωπαϊκή νίκη στην πρεμιέρα του Conference League και επικεντρώνονται στην… κυπριακή πραγματικότητα. Σήμερα Κυριακή (6/10, 19:00) αντιμετωπίζουν στο «Τάσος Μάρκου» την ΕΝΠ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.

Το σύνολο του Χουάν Κάρλος Καρσέδο καλείται να μην πέσει… στην παγίδα κόντρα σε έναν ομολογουμένως πιο… αδύνατο αντίπαλο, αφού πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρό και έτοιμο για τους τρεις βαθμούς και μόνο.
Όσον αφορά το πλάνο, εκτός θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Ντράγκομιρ ενώ χρόνο αναμένεται να πάρει εάν όχι ως βασικός, ως αλλαγή τουλάχιστον ο Πέπε που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν ο Καρσέδο θελήσει να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα λόγω του αγώνα της Πέμπτης ή εάν θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει αφού έρχεται και η διακοπή.
Μία πιθανή 11άδα είναι η εξής:
Ίβουσιτς, Μπρούνο, Γκολντάρ, Λούκασεν, Τ. Σίλβα, Ναμ, Σούνιτς (Πέπε), Τάνκοβιτς, Τζάτζα, Κορέια (Νατέλ), Ζάιρο (Α. Σίλβα)

Σόλωνας Κύπρου