Πέρασαν κιόλας τέσσερις αγωνιστικές στην β’ κατηγορία, η 5η είναι προ των πυλών (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), το πρωτάθλημα δείχνει να είναι ανταγωνιστικό, ενώ κάπως έτσι φαντάζει μέχρι στιγμή (είναι νωρίς ακόμα) και ο πίνακας των σκόρερ.
Πέντε ποδοσφαιριστές πέτυχαν από τρία γκολ. Οι δύο είναι του Αχυρώνα/Ονήσιλου (Ελουντού και Ντεβέσα), ο Μοράις της ΠΑΕΕΚ, ο Ιορδανίδης του Χαλκάνορα και ο Πασχαλίδης της ΜΕΑΠ.
Δέκα ποδοσφαιριστές σκόραραν από δύο φορές, οι Ελ Κανουσί και Κενχέμπεκ του Ακρίτα, οι Σανγκαρέ και Ράσπας του Οθέλλου, οι Μυτίδης και Χατζηπασχάλης της ΑΕΖ, ο Παυλίδης της ΠΑΕΕΚ, ο Ζοάο Μάριο του Ολυμπιακού, ο Αγγελόπουλος της Πέγειας 2014 και ο Πηλαβάς του Διγενή Μόρφου.
Μέχρι τώρα σκόραραν συνολικά 72 ποδοσφαιριστές από τις δεκαέξι ομάδες.
Σε ομαδικό επίπεδο τα περισσότερα τέρματα (10) πέτυχε ο ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος, ενώ η πρωτοπόρος ομάδα Freedom24 ΕΝ Ύψωνα διατηρεί ακόμη το μηδέν παθητικό με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία.
Χρίστος Χρίστου