Ο Μάριο Χεζόνια είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα της Ρεάλ στη φετινή EuroLeague απέναντι στην Μπάγερν (3/10, 21:45), χωρίς όμως να αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό ή κάποιο πρόβλημα που να δύναται να τον θέσει εκτός πλάνων του Τσους Ματέο.
Όπως ενημέρωσε ο Ισπανός τεχνικός των Μαδριλένων, ο Κροάτης θα γίνει πατέρας την Τετάρτη (2/10) και γι’ αυτό οι «μπλάνκος» δεν γνωρίζουν αν θα μπορούν να τον έχουν στη διάθεσή τους για το παιχνίδι στο Μόναχο.
«Ο Χεζόνια ήταν άρρωστος, κάτι που τον έκανε να χάσει κάποια κιλά. Από τη Δευτέρα έχει προπονηθεί καλά, αλλά σήμερα είχαμε τα ευχάριστα νέα ότι θα γίνει πατέρας, οπότε δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να βασιστούμε σε αυτόν αύριο», εξήγησε ο Ματέο στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της 1ης αγωνιστικής στη Βαυαρία.