«Αναθερμάνθηκε» το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Σέρχιο Αραούχο και η αγωνία των φίλων της ομάδας αν θα κλείσει θετικά ή όχι η περίπτωση του Αργεντίνου είναι στο…ζενίθ.

Ως γνωστό, όπως αναφέρει η προκήρυξη της ΚΟΠ, μέχρι αύριο (13/9) το μεσημέρι (13:00) οι ομάδες πρέπει να υποβάλλουν τη τελική τους λίστα πρωταθλήματος στην Ομοσπονδία.
Για τους πράσινους, ωστόσο, τα δεδομένα έχουν ως εξής:
Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει ακόμα δύο ελεύθερες θέσεις στη λίστα που θα δηλώσει κι αν πάρουμε το δεδομένο πως ο Μπέζους θα είναι ο 16ος, τότε τα πράγματα γίνονται πιο…απλά στο κεφάλαιο ενίσχυσης και κατ’ επέκταση στο θέμα του στράικερ.
Καταρχάς, αν εγγράψει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9) τον Μπάκιτς τότε δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν δεν δηλώσει τον Μαυροβούνιο επιθετικό, θα έχει στη διάθεσή της μία κενή θέση.
Έτσι, νοουμένου πως θα προχωρήσει σε προσθήκη ελεύθερου ποδοσφαιριστή, θα μπορεί να δηλώσει το-όποιο-νέο της απόκτημα (είτε είναι ο Αραούχο είτε ο κάποιος άλλος), μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που…εκπνέουν οι μεταγραφές ανέργων στην Κύπρο.
Να σημειωθεί πως στα πιο πάνω…εξαιρείται ο Κατάλογος Β’.

Θράσος Δημητρίου