Μοιρασιά στην Μπολόνια. Η ομώνυμη ομάδα έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα ενώ κρατούσε τη νίκη με νύχια και με δόντια παίζοντας με δέκα παίκτες από το 51’. Δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες η ισοπαλία. Εκπληκτικά τα γκολ των Κάστρο και Σάμαρτζιτς.

Στο 11’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Ντε Κέτελαρ πήρε μία κεφαλιά από ευνοϊκή θέση αλλά δεν βρήκε εστία. Στο 18ο λεπτό ο Λούκμαν βρέθηκε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Μπολόνια ωστόσο δεν κατόρθωσε να τον κερδίσει με τον Πολωνό να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 17’ ο Ορσολίνι πάτησε με καλές προϋποθέσεις την αντίπαλη περιοχή ωστόσο καθυστέρησε χαρακτηριστικά και δεν εκτέλεσε. Στο 21’ ο Κάστρο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει καθώς ανεκόπη από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Στο 38’ η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για την Αταλάντα με τον Μπρεσανίνι να υποδέχεται όμορφα μία πάσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά και εκείνος όπως και ο Λούκμαν νωρίτερα νικήθηκε από τον Σκορούπσκι.

Με  το καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Εντόιγ έδωσε στον Κάστρο, εκείνος αφού ελίγχθηκε όμορφα πλάσαρε εκτός περιοχής πολύ ωραία τον Καρνεσέκι για το 1-0 της Μπολόνια. Στο 51’ ο Λουκούμι χάνει την μπάλα εκτός περιοχής και ανατρέπει τον Ντε Κέτελαρ πριν εκείνος πατήσει το κουτί με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από την εκτέλεση φάουλ ο Λούκμαν έκανε κακό σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στον Μπελανόβα ο οποίος με προβολή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σκορούπσκι. Η Αταλάντα παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. Ο Γκασπερίνι θυσίασε δύο αμυντικούς για να αυξήσει τους παίκτες στο αντίπαλο μισό αλλά ούτε έτσι βγήκε κάποια μεγάλη στιγμή για αρκετή ώρα.

Στο 86’ σε μία περίεργη φάση ο Λούκμαν πάτησε περιοχή, η μπάλα κόντραρε πάνω του και πέρασε αργά και βασανιστικά εκτός εστίας. Στο 90’ ο Σάμαρτζιτς δεν μπορούσε να βρει κάποιον συμπαίκτη και αποφάσισε να κάνει ένα καταπληκτικό σουτ με το αριστερό και να ισοφαρίσει σε 1-1 για την Ντέα.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Μπεουκεμά, Λουκούμι, Λυκογιάννης, Αέμπισερ (68’ Έρλικ), Φρόιλερ, Φαμπιάν (46’ Ουρμπάνσκι), Ορσολίνι, Εντόιγ, Κάστρο (68’ Νταλίνγκα)

Αταλάντα: Καρνεσέκι, Κοσουνού (63’ Ρετέγκι), Τζιμσίτι, Κολάσινατς (79’ Τζανιόλο), Μπελανόβα (63’ Κουαδράδο), Ντε Ρουν, Έντερσον, Ρουγκέρι (79’ Πάσαλιτς), Μπρεσιανίνι (45’ Σάμαρτζιτς), Ντε Κέτελαρ, Λούκμαν