Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της πρόσληψης του Σωφρόνη Αυγουστή ως προπονητή της Εθνικής, όπως δήλωσε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος της Πάφος FC στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, Φίλιππος Γεωργίου.
«Είναι διαδικαστικό το θέμα. Σήμερα ή αύριο θα έχει τελειώσει. Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως δεν έχουν δοθεί χρήματα στην Καρμιώτισσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
-Για την επόμενη μέρα της Εθνικής, πρόσθεσε: «Πρέπει να μπει ένα πρότζεκτ, ένα πλάνο που να είναι υλοποιήσιμο βήμα βήμα. Η ομοσπονδία οφείλει να στηρίξει τη νέα προσπάθεια. Ίσως ένας Κύπριος προπονητής να μας δώσει το κάτι περισσότερο από πριν. Να καταλάβουν και οι παίκτες ότι δεν θα έρχονται για… περίπατο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς. Να εκσυγχρονιστούμε. Να μην μιλάει ο κόσμος πρώτα απ’ όλα για ομοσπονδία και διαιτησία. Να μη φαίνεται ότι έχουμε ένα γκρουπ ατόμων που είναι κλεισμένοι».