Όπως η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωσε νωρίτερα, το ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να υλοποιήσει μια ηχηρή μεταγραφή, αυτήν του Luis Miguel Afonso Fernandes (Pizzi).
Πρόκειται για ένα τεράστιο όνομα στην Πορτογαλία του οποίου η αξία πριν κάποια στιγμή έφτασε στα 27 εκατομμύρια (Δεκέμβριο του 2019).
Για τον 34χρον ο επιθετικό ο οποίος κυριολεκτικά έγραψε ιστορία στην Μπενφίκα, έκανε μεγάλα ματς στην Μπράγκα και πέρασε και από την Ατλέτικο η οποία τον αγόρασε, δαπανήθηκαν συνολικά 29 εκατομμύρια ευρώ.
Τον Αύγουστο του 2011 η Ατλέτικο πλήρωσε ενάμιση εκατομμύριο για να τον πάρει δανικό παρακαλώ με οψίον αγοράς την οποία και ενεργοποίησε πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και πλήρωσε 13,5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2012.
Τον Ιούλιο του 2013 η Ισπανική ομάδα τον πούλησε 14 εκατομμύρια στην Μπενφίκα όπου έκατσε μια 5ετία και έγινε μια από τις «σημαίες» της ομάδας.
Δόθηκαν συνολικά για τον Πορτογάλο άσο 29 εκατομμύρια ευρώ μόνο για μεταγραφές!
Χρίστος Χρίστου