Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τη νίκη επί της ΕΝΠ: «Σημαντική νίκη, γνωρίζαμε ότι είμαστε μια ολοκαίνουργια ομάδα και γι’ αυτό υπήρχε αστάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας δεν ήταν καλός και δώσαμε χρόνο στην ΕΝΠ να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, όχι στο βαθμό που θέλαμε και βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας και ουσιαστικά σκοράραμε μόνοι μας το γκολ με την ΕΝΠ, όμως δείξαμε χαρακτήρα και φτάσαμε στη νίκη. Υπάρχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες μας και στοιχεία που είχαμε απωλέσει στην περσινή σεζόν και μας στοίχισαν. Σίγουρα το δείγμα δεν είναι τόσο μεγάλο, όμως μας αφήνει μια ένδειξη αισιοδοξίας ότι φέτος μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Ακολουθεί μια δύσκολη τριάδα αγώνων, αρχής γενόμενης από τον αγώνα με την Καρμιώτισσα και μετά με Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου, στα οποία καλούμαστε να βάλουμε το καλό μας κοστούμι για να πάρουμε τρεις νίκες. Το ποδόσφαιρο δεν είναι υπολογιστική, δεν έχει τίποτα εύκολο, τίποτα που να σου χαριστεί. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες, πλην της Πάφος FC, είχαν απώλειες. Άρα για μας είναι τρεις τελικοί, δεν υπάρχουν εννέα βαθμοί».

-Για τις δηλώσεις Γκούλα μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ: «Ευτυχώς το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό. Χθες, ήταν ο ορισμός του πέναλτι. Ο αμυντικός πάτησε δύο φορές στον αχίλλειο τον Μαλεκκίδη. Πέναλτι που επικυρώθηκε από το VAR. Η ΕΝΠ ήταν με τις καθυστερήσεις που προσπάθησε να σπάσει τον ρυθμό, θεωρώ πως ο Απόλλωνας κέρδισε πανάξια. Αντιλαμβάνομαι το αίσθημα της ΕΝΠ, όμως ο Απόλλωνας δεν χρειάστηκε καμία βοήθεια για να φτάσει στο ζητούμενο».

-Για τη βαθμολογική συγκομιδή: «Θα μπορούσαμε και καλύτερα. Μας αφήνει πίκρα το πώς χάσαμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το στοίχημα μέχρι τα Χριστούγεννα είναι παρά τα σκαμπανεβάσματα να παίρνουμε τους βαθμούς και να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος».