Συζητούνται οι δηλώσεις του Ζοσέ Ντομίγκες και ειδικά ότι η ομάδα που παρέλαβε δεν είναι έτοιμη για να είναι ανταγωνιστική και άφησε να νοηθεί ότι ειδικά στην φυσική κατάσταση υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Ακόμα και να έχει δόση αλήθειας η επισήμανση του Πορτογάλου, προκύπτει το εξής ερώτημα.
Αυτό είναι που φταίει για μία ομάδα η οποία σε 18 λεπτά δέχεται δύο γκολ και μάλιστα μέσα σε τέσσερα λεπτά, παραβιάζεται δύο φορές η εστία της;
(Έχει δηλαδή και ο Μπέλετς…πρόβλημα με τη φυσική του κατάσταση;)
Δεν συμβαδίζει η δικαιολογία του προπονητή με αυτό το στατιστικό. Προφανώς να είναι μέρος του προβλήματος, αλλά δεν είναι και το πρόβλημα.
Ο Ντομίγκες, το παράκανε τόσο με την 11άδα, όσο και με τις αλλαγές που έκανε την Κυριακή.
Εκτός αν δεν μπορούσαν να παίξουν κάποιοι παίκτες και υποχρεώθηκε να αλλάξει τόσο την αρχική 11άδα, καθώς επίσης και οι επιλογές που έκανε από τον πάγκο.
Πλην του Κόρμπου που δικαίωσε την παρουσία του, καμία αλλαγή δεν βοήθησε την ώρα που προτίμησε να κρατήσει στον πάγκο τους Τεχέρα,Σούσιτς,Σαρφό,Ντογκαλά που ακόμα και αν ήταν κουρασμένοι από την Ευρώπη, ίσως να μπορούσαν να βοηθήσουν όταν ειδικά μείωσε το σκορ η ομάδα.
Αυτό (μόνο) φταίει όταν δέχεσαι δύο γκολ μέχρι το 18’;
