Όπως μάθαμε από παράγοντες που ήταν στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, μεγάλο μέρος των εργασιών της επικεντρώθηκε στο θέμα της ασφάλειας της διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος, μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας για μετακίνηση φιλάθλων.
Η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος είναι σε δύο βδομάδες και ο πρόεδρος της ΚΟΠ ήταν έντονος και μίλησε σε αυστηρό τόνο, τονίζοντας επανειλημμένα σε προέδρους και εκπρόσωπους σωματείων, ότι πρέπει να βγουν μπροστά, να είναι δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας, αναλαμβάνοντας ο καθένας την ευθύνη του για να προστατευτεί το άθλημα.
«Πρέπει όλοι μαζί, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αποφασιστικότητα στην ενιαία προσπάθεια για να διαφυλάξουμε το δικαίωμα του κάθε φίλαθλου να απολαμβάνει το άθλημα στο γήπεδο» ήταν η προτροπή του Γιώργου Κούμα.