Συνεπής ήταν αυτή τη φορά ο Ομάρ Κόλεϊ στο ραντεβού του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη κανονικά το πρωί του Σαββάτου (31/8) από την Κωνσταντινούπολη.
Μετά τη χθεσινή «περιπέτεια» με το ταξίδι και την άφιξη του από την Κωνσταντινούπολη, ο Ομάρ Κόλεϊ έφτασε στην ώρα του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Ο 32χρονος Αφρικανός στόπερ αυτή τη φορά ήταν μέσα στο αεροπλάνο που προσγειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (31/8) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από την Κωνσταντινούπολη, όπου τον περίμενε άνθρωπος του «Δικεφάλου» για να τον μεταφέρει απευθείας στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκεί αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με τον Ομάρ Κόλεϊ να υπογράφει διετές (1+1) συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο».