Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για την απόκτηση Καμπρέρα: «Από την στιγμή που έχει ενσωματωθεί και ο Καμπρέρα έχουμε απαρτία. Η προσθήκη αφορά έναν παίκτη που ξεχώρισε με την εκτελεστική του δεινότητα με τον Εθνικό Άχνας, πέτυχε 18 γκολ, παίκτης με διαφορετικά στοιχεία από τους ποδοσφαιριστές που είχαμε εμείς πέρσι. Έχουμε δείγμα από αυτόν και δεν θα αντιμετωπίσει θέματα προσαρμογής»

Για τρία χρόνια είναι το συμβόλαιο του: «Φτάσαμε σε συμφωνία με την ομάδα του και σε περίπτωση μεταπώλησης και υπέγραψε και ο ίδιος τρία χρόνια».

Θα αποκτηθεί και άλλος επιθετικός; «Με βάση το αρχικό πλάνο ναι, θα πάρουμε κι΄ άλλον. Είχαμε δύο αποχωρήσεις από την επίθεση και μια προσθήκη. O μέσος που ανακοινώθηκε, ο Σουάρεθ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Κύπρο».

Για ποιες άλλες θέσεις θα κινηθείτε; «Είναι ανάλογα με τις αποχωρήσεις. Βέβαια ο αρχικός προγραμματισμός μπορεί να διαφοροποιηθεί. Είναι σημαντικό ότι προχωρήσαμε σε προσθήκες».

Για τον Τόνγκια: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο».

Για τον Πονς: «Τον περιμέναμε, δεν απάντησε θετικά στην πρόταση που είχε και προχωρήσαμε με άλλη περίπτωση, έναν παίκτη με γεμάτες σεζόν σε μια ομάδα που διεκδίκησε άνοδο με την ομάδα του».

Ισχύει ότι ενδιαφερθήκατε ξανά για τον Ντιούνκου ο οποίος συνεχίζει στην Ομόνοια; «Όχι δεν ισχύει. Δεν εκφράσαμε ενδιαφέρον, εξάλλου ήταν και από τις πρώτες ανακοινώσεις η αποχώρηση του».

Το επόμενο φιλικό πότε θα γίνει; «Την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα είναι τηλεοπτικό. Θα είναι τηλεοπτικό και το φιλικό με την Σερκλ Μπριζ».

Για την επικείμενη συνάντηση προέδρου ΚΟΠ με Υπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα μετακίνησης οπαδών: «Εμείς σαν ΑΕΚ είμαστε αντίθετοι με τον Υπουργό, πρέπει να υπάρξει μετακίνηση οπαδών, δεν είναι λύση η απαγόρευση. Μακάρι να βρεθεί λύση».