Ίσως ουδείς να περίμενε μια τέτοια ανάρτηση από τον Καζεμίρο, από τη στιγμή που εμφανίζεται … μισό βήμα μακριά από την αποχώρηση, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος χαφ έδειξε με χαρά και υπερηφάνεια προς τον κόσμο τη νέα φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και «θόλωσε τα νερά».
Ο Βραζιλιάνος μέσος που ειδικά προς το τέλος της περασμένης σεζόν δέχθηκε αρκετά «πυρά» για τις εμφανίσεις του που μόνο έλλειψη συγκέντρωσης και κόπωσης έβγαζαν προς τα έξω, προκάλεσε απορίες με τη δημοσίευση που έκανε στα social media.
Με πλατύ χαμόγελο πόζαρε με τη νέα φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σαν να δείχνει έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Και προφανώς η φωτογράφηση έχει γίνει από καιρό, αν αναλογιστούμε πως τα κεντρικά πρόσωπα ήταν οι Χόιλουντ, Μέινου και Γκαρνάτσο, που όλο αυτό το διάστημα είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.
Παρ’ όλα αυτά, ο Καζεμίρο, που κατά τα λεγόμενα δεν έχει πια και την καλύτερη σχέση με τον Τεν Χαγκ, αν και εμφανίζεται έτοιμος να κάνει κι εκείνος το βήμα στη Σαουδική Αραβία, έδειξε χαρούμενος για τη… φλογερή, όπως τη χαρακτήρισε, νέα φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».