Τα κλειδιά στον Γιώργο Οδυσσέως έδωσε η διοίκηση της Πέγειας 2014 για το… χτίσιμο μιας ομάδας η οποία θα μπορέσει να γράψει ιστορία και να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια. Αυτός είναι ο στόχος της νέας προσπάθειας, η άνοδος και δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους.

«Θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην α’ κατηγορία, είναι ξεκάθαρος ο στόχος της ανόδου και θα κάνουμε το παν για τον υλοποιήσουμε. Για εμένα είναι μια νέα αρχή, είναι μια νέα πρόκληση καθώς ξεφεύγω από το κομμάτι της προπονητικής και μπαίνω σε αυτό του Τεχνικού Διευθυντή, είναι ξεχωριστό και διαφορετικό πράγμα. Θεωρώ ότι έχω την εμπειρία των μικρών κατηγοριών, γνωρίζω τις δυσκολίες και δη αυτές τις β’ κατηγορίας που είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει ανέβει αισθητά ποιοτικά τα τελευταία χρόνια αλλά είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω των προκλήσεων» είπε αρχικά ο Γιώργος Οδυσσέως μιλώντας στο balla.com.cy.

Για την ενίσχυση: «Ήδη πιάσαμε δουλειά για να φτιάξουμε τη νέα ομάδα. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα καθώς η Πέγεια βρίσκεται στην πιο μακρινή επαρχία και είναι δύσκολο να προσελκύσεις ποδοσφαιριστές Κύπριους από άλλες πόλεις. Η πιο κοντινή πόλη στην Πάφο είναι η Λεμεσός και πάλι είναι μακριά. Παρόλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθεια μας, θα παρουσιάσουμε το πλάνο μας στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους μας που είναι κάποιοι καλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές, ενώ θα ενισχυθούμε και με ξένους».

Δίνετε την ευκαιρία στον Κώστα Κοκκονή να οδηγήσει την ομάδα σαν πρώτος προπονητής: «Ο Κώστας ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, γνωρίζει τι γίνεται, γνωρίζει τα αποδυτήρια, ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα στον κάθε προπονητή τα τελευταία χρόνια και τον θεωρώ μια πολύ καλή επιλογή στο να οδηγήσει την ομάδα. Έχουμε άψογη συνεργασία».

Χρίστος Χρίστου