Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα germanijak.hr, ο Ολυμπιακός έχει μπει στην “κούρσα” για την περίπτωση του Κροάτη επιθετικού, Μπρούνο Πέτκοβιτς.

Το όνομα του Μπρούνο Πέτκοβιτς εμπλέκεται με ακόμη μία ελληνική ομάδα. Μετά την ΑΕΚ (θέμα που είχε αποκαλύψει το SPORT24), ο Κροάτης επιθετικός συνδέεται και με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα germanijak.hr, οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει στο… παιχνίδι απόκτησής του.

Το ενδιαφέρον για τον παίκτη της Ντίναμο Ζάγκρεμπ είναι μεγάλο και από πολλά κλαμπς, καθώς υπήρξε συζήτηση για Φιορεντίνα, Τράμπζονσπορ, ενώ στην “κούρσα” φέρεται να είναι και η Μπολόνια. Μάλιστα, η οψιόν απόκτησής του, ύψους 2.500.000 ευρώ κάνει ακόμη πιο ελκυστική την περίπτωσή του για μία σειρά από ομάδες.

Ο 30χρονος φορ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενδιαφέρεται για συμβόλαιο άνω των 2.000.000 ευρώ, καθώς φέρεται να έχει πει “όχι” σε προσφορές έως και 1.800.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός, πάντως, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης του Ελ Κααμπί, κινείται στην αγορά για κεντρικό επιθετικό.

O Mπρούνο Πέτκοβιτς αγωνίζεται στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ από το 2018, με τους Κροάτες να τον αποκτούν από την Μπολόνια. Έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, ειδικά στην Ιταλία, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Ελλάς Βερόνα, Κατάνια, Τραπάνι, Βίρτους Εντέλα και Ρετζιάνα μεταξύ άλλων.

Μάλιστα είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Κατάνια, ενώ είχε περάσει από Ντραγκοβόλιατς, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ΝΚ Ζάγκρεμπ μεταξύ άλλων, πριν τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.