Την Τρίτη ολοκληρώνεται η φάση των «16» στο Euro 2024 και οι αναμετρήσεις σε Μόναχο και Λειψία κλέβουν την παράσταση.

*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, Ρουμανία και Ολλανδία (19:00), θα παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι «Οράνιε» είναι ξεκάθαρο φαβορί, όμως αυτό πρέπει να το δείξουν πάνω στο χορτάρι. Οι Ρουμάνοι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό μας το έδειξαν στον 5ο όμιλο όταν και τερμάτισαν στην πρώτη θέση, την στιγμή που οι Ολλανδοί βγήκαν τρίτοι στον 4ο όμιλο πίσω από Γαλλία και Αυστρία. Η ομάδα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου θα παίξει επιθετικά με στόχο να αιφνιδιάσει τους Ολλανδούς, οι οποίοι στη γραμμή κρούσης διαθέτουν απαράμιλλη ποιότητα και ταλέντο. Απόδοση 2.15 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Επίσης, το γεγονός ότι το ματς έχει τον χαρακτήρα τελικού «φωτογραφίζει» προσεχτικό ματς και από τις δύο πλευρές κυρίως στο πρώτο μέρος. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.25.

Τρεις ώρες αργότερα (22:00) στη Λειψία, Αυστρία και Τουρκία θα διεκδικήσουν σ’ ένα ματς χωρίς αύριο μια θέση στους «8» της διοργάνωσης. Οι Αυστριακοί ανήκουν στις ευχάριστες εκπλήξεις του Euro, αφού πέρασαν πρώτοι στον όμιλο και έδειξαν τις πλάτες τους σε Γαλλία και Ολλανδία. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ δείχνει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, παίζει με απίστευτη αυτοπεποίθηση και έχει λύσεις σε όλες τις γραμμές. Με λίγα λόγια συνδυάζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχει και ρέντα. Οι Τούρκοι στον όμιλο παρουσίασαν αρκετά σκαμπανεβάσματα και δέχθηκαν και στα τρία παιχνίδια γκολ. Αμυντικά υπάρχει ανισορροπία στην ομάδα του Βιντσένσο Μοντέλα. Η νίκη της Αυστρίας προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Τέλος, ανάμεσα      στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-EGGRAFIS-XWRIS-KATATHESI.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy