Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τις αλλαγές στη νέα σεζόν: «Είναι μια καινούρια χρονιά μετά την περσινή τραγική σεζόν. Γι’ αυτό έχουμε προβεί σε ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, με την έλευση του νέου προπονητή και τους συνεργάτες του. Προχωρήσαμε στην απόκτηση τεσσάρων παικτών, ανακοινώσαμε τους δύο, σε λίγο θα ανακοινώσουμε τον Γάλλο αμυντικό Ζελεστίν και τον Ντιονέ. Έχουμε στείλει προτάσεις σε ποδοσφαιριστές που έχει προτείνει ο κ. Γκούλα, με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και περιμένουμε απαντήσεις. Όταν μένεις εκτός στόχων σε δύο περιόδους, αναγκαστικά πρέπει να αρχίσεις από την αρχή. Είχαμε αποτύχει στις επιλογές. Αν είχαμε 10 ποδοσφαιριστές έτοιμους από τις δύο προηγούμενες σεζόν θα ήταν διαφορετική και η προσέγγιση από τον κόσμο. Προσπαθούμε για τρίτο καλοκαίρι να βρούμε έναν κορμό, γι’ αυτό και οι πλείστοι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα είναι κάτω των 30 ετών. Μένουν οι μέσοι κι ένας επιθετικός, για την ώρα. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια διότι δεν έχουμε ένα κορμό, πάντοτε υπάρχει το ερωτηματικό, το άγνωστο. Να δούμε πρώτα την ομάδα και μετά να σχολιάσουμε. Στόχος να φέρουμε παίκτες που θα είναι ικανοί να αντέξουν στο βάρος της φανέλας του Απόλλωνα, γι’ αυτό και προκύπτουν… κοψίματα από τον προπονητή».

-Για την επιλογή του Αντριάν Γκούλα: «Έχει την ίδια φιλοσοφία με την ομάδα, το επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλαμε έναν προπονητή που να παίζει ποδόσφαιρο επιθετικό, κατοχής. Θα είναι δύσκολο το έργο του, θα αναλάβει μια ολοκαίνουρια ομάδα».

-Για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης της πρόσληψης Γκούλα: «Λόγω κάποιων νομικών ζητημάτων που είχαν προκύψει με τον προηγούμενο προπονητή, Πάμπλο Ματσίν».

-Αν ήταν κοινή συναινέσει το… διαζύγιο με Ματσίν: «Έχουμε καταβάλει ένα σημαντικό ποσό, απομένει ένα ακόμη ποσό που είναι θέμα διαπραγμάτευσης».

-Αν υπάρχει ενδιαφέρον για Τσιμποτά: «Δεν μπήκαμε ποτέ σε διαδικασία σχολιασμού ονομάτων δημοσίως. Δεν θα εισέλθω σ’ αυτήν».

-Αν αποχωρεί ο Γιούρτσεβιτς: «Ακόμη δεν υπάρχει το οτιδήποτε. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επωφεληθεί οικονομικά η ομάδα».

-Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Είναι οι ίδιες τιμές με πέρυσι, από χθες είναι στη διάθεση του κόσμου. Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθεί. Κατανοούμε την απογοήτευσή του, όμως κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Θέλουμε να δώσουμε όραμα και ελπίδα στον κόσμο».

-Για το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων: «Στείλαμε ήδη επιστολή στην ομοσπονδία. Θέλουμε και τους οργανωμένους και τους απλούς φίλους της ομάδας σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι».

-Για τα 20 ευρώ που πηγαίνουν στο σωματείο από τα διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Η εταιρεία δίνει 300.000 ευρώ στο σωματείο κάθε χρόνο. Τα 20 ευρώ δεν πάνε στην εταιρεία, αλλά απευθείας στις ανάγκες του σωματείου που είναι πολύ περισσότερες από τις 300.000».