Ο Πολ Πογκμπά σε δηλώσεις του στο Sky Sports χαρακτήρισε αδικία τον τετραετή αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο, λόγω του θετικού δείγματος ντόπινγκ και τόνισε ότι συνεχίζει τη σκληρή δουλειά για να επιστρέψει στην ποδοσφαιρική σκηνή.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Πολ Πογκμπά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων ετών από το ποδόσφαιρο, καθώς είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ τον Αύγουστο 2023.

Ο Γάλλος, που βρέθηκε στη Γερμανία, για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της εθνικής του ομάδας απέναντι στο Βέλγιο, μίλησε στο Sky Sports τονίζοντας πως ο αποκλεισμός του ήταν άδικος.

Μάλιστα, δήλωσε ότι συνεχίζει τις προπονήσεις, με στόχο την επιστροφή του στη δράση.

Ο Πογκμπά δεν τελείωσε, ο Πογκμπά είναι εδώ. Έχω μια απίστευτη επιθυμία να επιστρέψω, νιώθω σαν παιδί που θέλει να γίνει επαγγελματίας, προπονούμαι, κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στο γήπεδο”, είπε στο Sky Sports και πρόσθεσε:

“Ακόμα αισθάνομαι ποδοσφαιριστής. Θέλω να πολεμήσω αυτήν την αδικία εις βάρος μου. Στα τελευταία νέα είμαι ακόμα παίκτης της Γιουβέντους, έχω συμβόλαιο, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον πρόεδρο και τον προπονητή.

Επικράτησε σιωπή. Νομίζω ότι περιμένουν την έκβαση της έφεσης , αλλά πρέπει να τους ρωτήσεις”.